DJI Mini 3 / 3 Pro (Fly More Kit)

5,000 MDL7,000 MDL

Cumpărați împreună și economisiți, kitul include două baterii Intelligent Flight , o stație de încărcare cu două fețe, o geantă de umăr și multe altele.

SKU: Categorie:

Kitul DJI Mini 3 Pro Fly More include două baterii de zbor inteligente, un hub de încărcare cu două fețe, un cablu de date, o geantă de umăr, elice de rezervă și elice, oferind un suport complet pentru fotografierea aeriană la un preț mai bun decât dacă ar fi cumpărat separat.

O singură baterie Intelligent Flight Battery asigură o durată maximă de zbor de până la 34 de minute, oferindu-vă mai multă liniște în aer.
* Măsurat la o viteză constantă de 21,6 km/h în condiții fără vânt.

Centrul de încărcare cu două fețe poate încărca telecomanda și trei baterii în serie. De asemenea, poate fi utilizat ca sursă de alimentare mobilă.

Cu încărcătorul DJI USB-C 30W (vândut separat), cele trei baterii de zbor inteligent DJI Mini 3 Pro pot fi încărcate complet în doar trei ore, îmbunătățind considerabil eficiența încărcării.

Elicele fabricate special pentru DJI Mini 3 Pro produc mai puțin zgomot și au fost supuse unor teste precise de echilibrare dinamică pentru a asigura o eficiență aerodinamică mai mare și o împingere puternică a aeronavei.

Special concepută pentru DJI Mini 3 Pro, geanta de umăr oferă spațiu suficient pentru o dronă și accesorii precum o telecomandă, trei baterii, un hub de încărcare, elice, set de filtre cu densitate neutră, cablu de date și card SD.

În cutie:

  • Baterie de zbor inteligentă × 2
  • Hub de încărcare cu două fețe × 1
  • Elice (pereche) × 2
  • Șuruburi × 12
  • Geantă de umăr × 1
  • Cablu de date USB 3.0 tip C × 1
Complectație

Fly More Kit Standard, Fly More Kit Plus